IARD Soft

Providing IT solutions since 1996

Ceas / Calendar

Meteo

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.


Stiri

Ziarul Financiar

Rusia începe să dezvolte un răspuns la sancţiuninile impuse de Statele Unite
Moscova începe să ia în considerare un răspuns la extinderea sancţiunilor anti-ruse din partea SUA, a declarat marţi ministrul adjunct de Externe rus Serghei Ryabkov, potrivit agenţiei de ştiri TASS.

La cine sunt obligaţiunile externe vândute de Finanţe. Topul băncilor care tranzacţionează datoria externă a României
Citigroup Global Markets, UniCre­­­dit şi Raiffeisen Bank In­ter­natio­nal Group s-au men­ţinut anul tre­cut pe podium în clasa­men­tul dea­lerilor pro­gra­mului de fi­nan­ţare externă pe termen mediu MTN (me­dium term notes), fiind urmate de Société Gé­né­­rale conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

Economia mondială este în plină expansiune şi creşte mai sincronizat ca oricând în ultimii 20 de ani, însă capitalismul este în retragere
În economia mondială, optimismul abundă. Comerţul global a început să accelereze după cinci ani de mers chinuit, potrivit Organizaţiei Mondiale a Comerţului. Preţurile metalelor industriale sunt la cotele maxime ale ultimilor ani. În miezul Europei, Bundesbank asigură că economia germană continuă să crească puternic mulţumită exporturilor industriale.

Companiile din indicele BET afişează o marjă medie de profit de peste 20% pentru rezultatele din primul semestru
După ce în primul semestru consti­tuenţii indicelui BET au raportat un profit total cu 50% mai mare faţă de anul precedent, ajungând astfel la 4,86 miliarde lei, în condiţiile unor venituri înregistrate de 23,6 miliarde lei, marja profitului la nivelul indicelui a ajuns astfel la 20,56%.

Celebra bancă Rothschild este în spatele americanilor care vor să cumpere BancpostContact

Contact

Asteptam sa ne contactati.

Telefonic

  • 0720.937.468 (Vodafone)
  • 0745.362.223 (Orange)

Prin e-mail

  • office@iardsoft.com

Yahoo! Messenger

  • iardsoft

Skype

  • iardsoft